Fort Sjögren Under Siege

"Veni, vedi, delandam."
"Vi kom, vi såg, vi förstörde"


Jag sitter här barfota med fötterna i knäckebröd. Min vänstra fot är blodig. Jag har "rinn-ränder" på väggarna; champagnesprut-spår.

Stats
Units lost: 3
Buildings razed: 2
Glas destroyed: 1
Refrigerator Emptied: 1
Toilet paper used: 4 km

Alex, ska jag SLÅ IHJÄL. Halv fyra på natten tar han mina äpplen och kastar runt i lägenheten, plus, att han hällde vitlökskryddor på golvet. Han, Vesper o JB är hos Karro. Stackars, stackars Karro. Hon flyttade in igår och nu har hon tre stycken paralympics-kandidater som sover hos henne. Dock har jag inte tid med att tycka synd om andra. Jag kikar runt i min lägenhet och vet inte riktigt vad jag ska säga.

Calle ligger bredvid Paco i min säng. Paco andas inte - han väser, ett oregelbundet ödle-ljud. Jag sitter i soffan bredvid Lindberg. Kul igår, tjejerna kom med luktljus och en blomma som inflyttningspresent. Calle kommer fram och: "du Pontus, jag har en överaskning! Jag tog med mig Lindbergan" Jaha, säger jag och hinner inte fortsätta med "vad trevligt" innan Lindberg leendes säger: "HA, jag har ba fyrtio schpänn kvar på kontot - har du en macka eller!?"

Igår mottog jag med skräckblandad glädje beskedet; "vi har inga biljetter hem till lund..."
Idag är det pur skräck kvar. Jag har inga vassa föremål i närheten och skulle jag vara dom skulle jag göra bäst i att gömma dom....

Iallafall, vi var hos mig igår och partade järnet! Dock så slocknade JB halv 10 och hängde likt en kall pommes över balkongen, slak, livlös och droppade en napalm-spya då och då. Paco hade på sig en hatt och hoppade i soffan, calle skaffade sig fiender & Lindbergan skrek ut sitt hat mot kommunister medan han snodde köttbullar ur mitt kylskåp. Jesper, nä, jag censurerar fan den. Alex satt blyg och tindrade med några Skövdeiter medan hans finska knivego sken igenom då och då.
Det var som vanligt igen. Gott.

Kommer jag att få någon städhjälp idag? Visst. "VARÅ, FAN SKA JAG TORKA BORDET FÖR, JAG PLOCKADE JU UNDAN MINA STRUMPOR SOM LÅG PÅ GOLVET!!!!!"
Vi är på den nivån. Jag hatar att säga det, men jag förstår mina föräldrars suckaden, skulle jag kunna vrida tillbaka tiden skulle jag städa hela huset varje dag och polera golvet varje tisdag. Fy fan asså.

Haha, jaja, det har varit sjukt kul att se mina pojkar igen och det ska bli sjukt skönt att dom drar härifrån också ;)
Fast med Lindbergan o Calle vet jag inte, jävla halvdanskar, dom har nog missförstått det här med inflyttningsfest. Det är ju faktiskt jag som flyttar in...
Människan växer mest i början av livet, sedan går tillväxten i vågor tills den stannar av vid 20-25 års ålder. När en människa är fullt könsmogen tycker vissa körtlar i kroppen att det räcker och slår till bromsen. Alex huvud saknar dessa körtlar som trycker på bromsen.

Kommentarer
Postat av: Max

Hahaha det är bara kasta ut dom samtidigt som du skriker "-Vi säljer Skåne till Danmark, vi säljer Skånde till Danmark" :D

2008-11-16 @ 16:22:53
Postat av: Andréa

Låter som du har haft en tuff helg Pontus! Verkar som det alltid händer väldigt mycket när jag inte är med, skulle varit roligt att vara där och sätt allt, hihi... Hoppas du gillade luktljusen och blomman.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback