Åter till biblioteket!

Hallå!
I fredags blev det fullt ös medvetslös och jag klädde på mig en mantel, en huva, en brynja, ett svärd, målade mig med kajal och sprejade håret vitt
sen söp jag bort min vänsterhandske.
Eller, båda två försvann - men idag kilade jag iväg till kårkansliet och dom gav mig glatt EN handkse. Vad är det för stil liksom? Fatta vad störd annons jag måste lägga ut på blocket nu; "En vänsterhandske från Filippa K, storlek Medium, köpes!"
Sux.

Min mormor o morfar + mor var och besökte mig fredag/lördag. Dom kom, dom såg och dom stökade ner. Sen stack dom. Jag tackar iallafall för mikro, spot-light och trevligt sällskap ;)

I helgen var det massa minusgrader och gatorna blev hala. När jag var ute och power-bikade så genomgick jag en kontrollerad krasch med en exploderad stänkskärm som resultat. James Bond skulle bli avundsjuk på hur elegant jag krachade! Jag åkte i en nerförsbacke-kurva snabbt som fan och plötsligt börjar däcken glida, jag stoppar ner vänsterfoten i marken och lyfter vänsterhanden från styret! Vänsterdelen av styret slår ner i marken, fram-stänkskärmen flyger av! Och där åker jag, balanserandes med vänsterfoten i marken + vänsterdelen av styret skrapandes tills dess att jag stannar, voilá!

Snart får jag Internet hemma... Men nu måste jag återgå till studierna, adjö!

Kommentarer
Postat av: Lisa

haha du får ta det lugnt på vägarna ju! och btw hoppas jag att du har foton från halloween, dig med kajal och vitt hår låter intressant ;D

2008-11-07 @ 12:44:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback