Ba, "Jaha, nähä... ...mongon"

Åh, jag sitter här och sjuder i vrede. Jag är så sur. Ni vet den här ilskan man får på grund av att någon annan gjort nåt korkat som; ihjälgasning av judar, kört rattfull eller förstört ens saker! Den ilskan fyller mig!!!

Vi skulle haft match idag mot Irakona, vi byter om, värmer upp - likaså gör dom, men sen visar det sig att dom inte bokat matchplanen.
Så det blir ingen match. Jag hade liksom sett fram emot det hela dagen! Det var dagens höjdpunkt, dom f-ö-r-s-t-ö-r-d-e min dag. Så, nu är jag ledsen :( okej att man i Iraq inte behöver boka nån fotbollsplan - men det är ju för att det inte finns några människor kvar där. Dom som är kvar spränger ju bara sig själva & sin omgivning så snart har dom inga fotbollsplaner kvar heller... hihi... NEJ, JÄVLAR VAD SUR JAG ÄR.

Nu har jag iallfall köpt biljetter till O'learys ;) Syns imorn!


Svart-, vit- och grönpeppar är samma frukt. Skillnaden mellan de olika kryddorna är att svartpeppar är den inte helt mogna frukten som torkats med både skal och fruktkärna. Vitpeppar är den mogna frukten, torkad och skalad och grönpeppar är den färska frukten.

Kommentarer
Postat av: Micce

Själv är man ju upprörd på dig.
Först läser man i tidningen att din "lovade" storbildsskärm vid Maren inte alls kommer bli av.
Sen lallar du förbi mig, Jonsson, Jeppe å Danne nere vid Maren när vi satt å käka på Ceasars(Eagles)runt åtta. Vi vinka som tokar men du bara knalla förbi:(

2008-06-05 @ 00:14:51
Postat av: Pontus

Vafan, då har dom fikat på massa möten i onödan! Aja, då blir det fotbollsfest i mitt hus istället, det går också bra.
Hm. Jag hade väl solen i ögonen ;) Slå en pling!

Postat av: Viktoradine

Hi! I liked your site. Design, navigation, a content - all is very good!

2010-04-20 @ 14:22:03
URL: http://viktoradine.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback