Soligt väder bromsar uppdateringar

Idag har jag börjat jobba igen. Folk säger åt mig hur synd det är om mig, men jag är faktiskt ganska likgiltig till det. Jag känner mer "jaha, färdigsemestrat *kavlar upp ärmarna, kisar med ögonen* focus råder"
Det var som vanligt, jag kommer till jobbet, drar mitt passerkort, hör ett litet konfirmerande access-ljud och skrider fram i korridorerna, öppnar min kontorsdörr, tänder lampan, sätter på datorn, hämtar min Arsenalkopp och  kilar iväg och fyller den med vatten. Sen kollar jag mejlen, loggar in i ekonomisystemet och sätter på web-radion. Tar en slurk vatten och öppnar post och börjar därefter ta itu med mina uppgifter.
Rutinerna sitter i bra nu ;)

För övrigt håller jag på att ta mig ur min extensiella kris jag genomgått den senaste månaden angående framtid. Kunskapstörsten & motivering finns ;) Jag vill vidare i mitt liv, uppgradera mig. Jag Ska plugga i höst - men jag tänker inte plugga bara för att plugga. Argument och tankar far igenom huvudet i kometfart. Allt löser sig till slut, det gör det alltid ;)

Jag tror att jag ska våldgästa Andrea imorn och hämta Rhodosbilder.
Jag har en jävligt k(f)ul som jag tänkte visa nu, för den kommer ju sippra fram förr eller senare, lika bra att explodera ut det nu. Jag ger er... *trumvirvel* ...JESPER GUSTAFSON FEAT. 'VEVEN'

HAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
no comments 

Nog för ikväll. Godnatt!
Njurarna hos en vuxen människa filtrerar ungefär 1000 liter blod varje dag.

Kommentarer
Postat av: Hespero Di'walldo Gonzales

Fy farao! HÄMND VÄNTAR!

2008-07-29 @ 11:35:26
Postat av: Cecilia

Ni som hatade(?) Sebastian Peredery så mycket... Vad roligt att ni tittar hans tvilling i ansiktet varje dag :) Dom är ju lika som få, enda skillnaden är att Basse är snyggare ;)

Postat av: Prins Rosenberg

Hahaha den där är så förbannat rolig! :D Bästa bilden som finns ;D

2008-07-29 @ 16:47:46
URL: http://memyselfandstyle.blogg.se/
Postat av: Pontus

Vesper: Ah, jag skakar redan... ;) Vad ska du göra - kekka på mig eller? hahaha :D

Cecilia: Hördu fröken, hata är ett väldigt starkt ord. Vi låg blott på olika våglängder...

...Jämför inte Vesper med den där schubben. Dom är bara lika på den här bilden där Vesper ser helt retarded ut. Hahaha :D

Alex boi: Ja! haha, jag skrattar så fort jag ser den :D

2008-07-29 @ 18:17:24
URL: http://pontmeisters.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback