Fars bror T. Orsten ryktas

NÄ, nu blommar Jesus! Här går ryktena varma! De engelska tidningarnas lilla tävling i vem som kan ljuga och smutskasta schtekarn; Sven-Göran Eriksson mest, går vidare.

News of the World är helt desperata och skriver att Svennis bytt kön och numera endast ikläder sig tegelstenar. The Sun har ett stort behov av ljusterapi men hävdar å sin sida att Svennis ska sälja vissa kroppsdelar för att tjäna ännu mera pengar. The Guardian fråntar sig allt ansvar men menar att Svennis aldrig varit engelsk landslagscoach utan istället jobbat som tidningsbud i Sibirien de senaste åren och matat pingviner. The Independent är helt beroende av andra och bara citerar andra tidningar. Som Daily Mirror, som hävdar att Svennis nu ska satsa allt på att bli så mörkhyad som möjligt i syfte att slippa klåda på lilltån.

Det är hårt i skrivbranschen, det skall väl jag veta.

Kommentarer
Postat av: Micce

Den där inlägget går nog till historien som ett av de mest obegripliga som nånsin skrivits...;)

2008-02-22 @ 14:45:06
Postat av: Pontus

Haha, jag skildrar bara ett troligt scenario av Englands journalistkår. Du om någon vet väl hur det är ;)

Postat av: Lindberg

Je ne comprende rien.

2008-02-22 @ 15:05:34
Postat av: Micce

Haha, ja är det nåt som den engelska tidningarna är bra på så är det att håna kända personer. Men varför hoppa på Svennis när han är på väg mot succé(lär ju knuffa bort Pool från CL:P), ingen logik alls bakom det där inlägget. Dock börjar bloggen i övrigt att ta sig efter en tillfällig formsvacka:D

2008-02-22 @ 15:48:18
Postat av: Pontus

Lindberg: Jag förstår att Du inte förstår. haha :D
Micce: Det var halva grejjen, det är när dom inte har nåt att skriva om dom drar upp gamla grejjer. KAN DU INTE BARA LE, SKIT I LOGIKEN, LE!. Tack btw. ;) haha

2008-02-22 @ 16:00:02
URL: http://Pontmeisters.blogg.se
Postat av: Micce

Har väl inte klagat på underhållningen i det här inlägget??:S Tyckte bara det var svårt att förstå kopplingen+den något förvirrande rubriken;)

2008-02-22 @ 16:30:35
Postat av: Pontus

Tipset fick jag av Torsten (A), därutav rubriken hehe...

2008-02-22 @ 18:25:48
URL: http://Pontmeisters.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback