VIKTIGT!

Hej
Jag är i stort behov av att låna en digitalkamera eller nåt man kan spela in film med.


Jag har massa sjuka idéer jag måste sätta i verket. Jag har en kreativ ådra vars behov för tillfället nästan sprängs!
Jag kan tyvärr inte avslöja alla mina idéer, men jag kom på en grej alldeles nyss som jag skulle vilja ha på en rulle, med nån shyst background-music till liksom va. Det är såhärva:

Nedanför min balkong passerar det rätt många studenter hela tiden, well inte nurå, det är snöstorm utanför, nevertheless; Jag skulle vilja kasta en liter filmjölk i skallen på en student och filma allt!

Sen ska jag lägga till nåt shyst ljud...hm... ah! Wolfgang Amadeus Mozarts - Reqiuem, medan jag spelar upp filmen i slow-motion.
Meningen är att fånga ögonblicket då offret för en mikrosekund inte inser att det är nåt mongo som kastar filmjölk på den utan tror att det är nån stor fågel som skitit på den. Offret måste tro att det är en stört stor pelikan eller nån slags gammal pterosarie! DET, det ögonblicket ska jag fånga och den minen ska jag pausa till, peka på och skratta! HAAHAHAHAHAHAHA!!!

"Hahaha, hary ingen humor eller?"
Gutzon Borglum hette mannen och skulptören som ledde arbetet med att hugga fram de fyra amerikanska presidenternas nunor i Mount Rushmore. Avbildningarna är 20 meter höga och arbetet med klippan höll på mellan 1927 och 1941.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback