Uppskatta din tillvaro

Jag har en känsla av att det här kan bli ett av de mest färgstarka blogginlägget någonsin. Om du äter på nåt - lägg det åt sidan. Jag ska skildra min gårdagsnatt, mest för att få lite sympati men också för att du ska uppskatta varför du sluppit detta fenomen. Om du nu har det vill säga - annars lider jag med dig.

Jag blir aldrig sjuk nu för tiden, senast var förra hösten i två dagar. Mitt immunförsvar har varit okuvligt & slagit ner allt motstånd omedelbart.

Börjar det bli problem nån gång tar jag en tequila, biter i citronen rejält och känner hur förstärkningen iform utav alkoholen ställer sig vid fronten sida vid sida med mina vita blodkroppar och eliminerar angriparen.

Igår kväll kom jag hem från Vesper efter att vi spelat alphapet med alex. Jag borstade tänderna och gick och la mig. Plötsligt blev det världens salivbildning och en kort tanke gick igenom mitt huvud, ett enkelt "Ö-oh...." Med snabbhet som Theo Walcott kastade jag mig mot badrummet och upplevde vad JB gjorde på min balkong i skövde: En reboot av systemet ;)

Jag fattade ingenting. Drack lite vatten och gick o la mig, kunde inte somna. Sen blev det deja vu 7 gånger. Jag har varit uppe precis hela natten. Det värsta av allt var att mitt psyke rasade ihop, jag kunde inte tänka på annat än alphapet, helt sjukt - det var som egenförfarad tortyr. 
Läste just att folk utav min kaliber med blodgrupp B+ var immun mot vinterkräksjuka.
Nu ligger jag här i min säng, min mage är helt tom, jag är tömd på energi, uttorkad, hungrig, samtliga kroppsdelar darrar, det är varmt & kallt på samma gång. Allt som går ner går upp igen likt fontänerna på plaza de catalunya.

Det är inte alls kul.

Har du sovit ut, är mätt, har vätskebalansen under kontroll, var jävligt glad. En halv miljon svenskar har det som jag. Mums. Kul jul.


Under en dag kan en myrslok äta mer än 30000 myror.

Kommentarer
Postat av: Åsa

Tusse då :(Så det blir inge lek idag då.. Men jag vet hur du känner dig, dock var jag alkoholförgiftad.. like always.. hoppas det går över iaf :) Pusspusspuss

Postat av: J

Welcome to my world! vinterkräksjukan härjar i Södertälje...

2008-12-28 @ 14:10:19
Postat av: Annie

Tur att man har läxor så att man inte hinner gå ut och bli smittad :)

2008-12-28 @ 23:02:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback