Tic tac, *sluurp*

Nyår på Café Opera. Jag tog mig friheten att spana in vad vi har att vänta när det gäller mat. Jag blev plötsligt väldigt hungrig... ^^

Nyårssupé
Champagne och kanapéer
***
Spansk ekologisk ankleverterrin, karamelliserat fikon och svampbrioche
***
Stekt gösfilé med pinjenötstäcke, blomkålscrème och rödvinssås gjord på oxsvans
***
Helstekt oxfilé med grönpepparsky, portvinskokt rättika och potatispuré med rostad mandel
***
Chokladkupol fylld med crème brûlée och hallonsås

Måste säga det att det var en jävla tur att det blir ekologisk ankleverterrin, annars vet jag inte vad jag skulle göra...


Stillahavsbläckfisken väger cirka 30 kilo och har tre hjärtan.

Kommentarer
Postat av: Lindberg

Var hittade du menyn? Har svårt att bärga mig, det känns som nyår kommer bli episkt!

2008-12-28 @ 00:50:49
Postat av: Maharadjan

Ursäkta mig mina herrar, men den där menyn är till för de vanliga dödliga... Vi på övervåningen avnjuter helt andra rätter!

2008-12-28 @ 08:26:58
Postat av: Pontus

Lindberg: Mums!

Johannes: Ere en hemlis? :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback