Mycket konstigt på gång nu

Jag läser i aftonbladet att Steven Gerrard - mittfältare i Liverpool för er som inte vet det, det borde man göra - blivit gripen för misshandel tidigt på måndagen efter att han varit på krogen i Southport.

1. Vad är det för tjack som går ut på krogen en söndag?
2. Vad gör Steven Gerrard i Southport? Det ligger väl typ mellan Preston & Liverpool och av namnet att dömma vid kusten. Känns som lite 'in the middle of nowhere' .

Jag vänder & vrider på detta fenomen och kartlägger hans gårdag såhär: "Wow, jag scora 2 mål, vi vann med 5-1. -Hörrö Jamie Carragher & Sami Hypiä, det är ju en speciell sorts människor som går ut en söndag, låt oss förena oss med dem i Southport!"

*03:14, Gerrard börjar slåss*
*03:51, Gerrard sitter i Southports arrest som består utav en städskrubb hos deras lokala sheriff*
*09:15, Gerrard har ångest*

Ganska händelserik dag för herrn.
Inte är det första gången heller...

Den första epostmeddelandet skickades 1971. Meddelandet löd QWERTYUIOP, dvs översta raden på ett amerikanskt tangentbord.

Kommentarer
Postat av: Roggan

Har Arsenal någonsin vunnit Champions Leauge? Jag bara undrar, ni kan få komma och kolla på bucklan på anield om ni vill, där står den eftersom vi vunnit den 5 gånger!



Btw kasta inte sten i glashus jag kommer ihåg en viss Van Persie.

2008-12-30 @ 01:19:07
Postat av: Pontus

Hörrö rogge, allt är ba på skoj ;) Dock roar det mig att Arsenal sålde Jermaine Pennant för att han körde rattfull och genast köpte Liverpool honom. Det är en skurk-klubb ;) hohoho


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback