Varå, vafan är Skövde?

Jag hade ju planer på Lund först, men det blev som så att jag fick omstrukturera, så jag satte mig ner och sökte på in-nischade program, vad just jag vill göra. Jag fann ett program i Skövde, Finansiell Ekonomi.

Jag fnös lite åt tanken, Skövde, vafan är det för nåt? Sen satt jag för skojjs skull och tog reda på lite fakta om staden, om det var nåt att ha.
Skövde har 50000 invånare varav TIOTUSEN är studenter. Det överaskade mig en smula. Vidare såg jag att Sveriges rikes studentkårer har utsett Skövde till årets studentstad 08/09. Det förvånade mig som fan faktiskt. Jag visste ju knappt vart Skövde låg på kartan. Bara att det låg Sydväst nånstans.
Staden ligger mellan Vänern & Vättern och har haft borgerligt styre sedan grundandet. Vilken trevlig stad, det är hääär jag vill bo!

Med X2000 tar det 1 timme till Göteborg och 2 timmar till Stockholm. Såe, tja. Jag flyttar om två veckor. Finansman Sjögren ska uppgradera sig med kunskap, massor av kunskap!

Ha, det är kul med dom här dumskallarna man har på sin MSN, som man egentligen aldrig pratar med. Ni vet sånna där kontakter som bara ligger där och skräpar. Men då och då får den för sig att "amen AHA, nu behöver jag hjälp med ett problem, jag frågar X"

...Det mest pinsamma av allt är att det vanligtvis handlar om hjälp med stavning. Hur efterblifvet är inte det? Jag trycker alltid på min dryghetsknapp och svarar med att skicka en länk, en underbar länk:
Denna. 
...I vissa fall, beroende på person så uppnår jag status: DEFCON 3 och skriver & sjunger samtidigt: " (8) Det e så logiskt, alla fattar utom DU, DU har inte en aning... inte en aning... (8)"
Sen skrattar jag hysteriskt bakom min skärmt; HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!! och kryssar MSN-rutan. Fast ibland, när jag har för mycket tid så väntar jag tills det står "X skriver ett meddelande" och så blockar jag! Hihihi, fatta vad frustrerad den måste bli!? Mohihihihi....

Tänk nu efter att folk gått klart högskola/universitet, dom måste ju ta sig tid att rensa bort onödiga individer från sin msn, annars lär dom bli överrumplade med dumma frågor. Hm. Fan vad snäll jag är som går ut med varningar till mina sofistikerade läsare.
...Även om jag ibland undrar vad det är för några. Min statistikstapel hade nämligen käkat viagra när jag kommit hem från Norge, det var tydligen jävligt intressant... ;)
Giraffer kan klara sig längre utan vatten än kameler.

Kommentarer
Postat av: Anton

Pontus Sjögren, du är verkligen en förebild! Länken kommer att användas ganska mkt av mig kan jag lova. Borglig stad är ALLTID en bra stad, sen anställer jag dig att ta hand om mina pengar då jag är klar med mina högskolestudier. Sen David som städhjälp. Framtiden känns planerad för min del.

2008-08-05 @ 23:10:24
Postat av: Pontus

Hehe, låt oss hoppa att du har råd med courtage-avgiften då ;) David städar ganska dåligt, däremot är han ju utbildad gymnasie-sjuksköterska. Kan vara bra att ha om man känner sig lite hängig :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback