Startskottet avlossat!

God afton.
Första dagen är avklarad.
Jag har träffat massa trevligt folk och det har varit mycket rund-guidning. Trevligt. Dock hade jag vissa koncentrationsproblem då kvinnoradarn gick för full gång åt alla kanter, långt i bakgrunden av mitt medvetande hörde jag nåt brus; "...och i hus G, där sitter prefekterna som..." *Radarn ger utslag, sjuksköterskeprogrammets studenter ankommer från väst - sydväst*

Således har jag en fragmentisk kunskap om högskolans lokaler men är fullt medveten om att bl.a sjuksköterskeprogrammets elever klär i mörkgrönt!
O nollningen ja. Hm. Tja, ÅH vad jag vill lägga upp foton! Jaja, jag har iaf skapat mig en slips i kartong som nästan går ner till knäna. Detta vackra ting är jag tvungen att bära i två veckor i streck. Så fort jag lämnar mitt hus. Annars får man gå i en hel kartong istället för bara slippsen o.s.v. Allt ba eskalerar till det värre!

Vi hade massa lekar ikväll. Snarare tävlingar. Och jag klarar verkligen inte av att förlora, jag har nån form utav allergi, jag får galenskaps-syndrom osv. Jaja, vi vann ju dårå. Förutom en brandvarnare som pris fick vår grupp anfalla högste ordföraren på Ekonomerna (SköEkon) , en blond småfet tjej runt 24 bast.
Jag & Frida hällde två hinkar vatten över henne varav två stycken malin kastade två hinkar mjöl på det :D Haha, klibbade på ganska bra minsan...

Tyvärr hade min kåravi inte blivit registrerat ännu så det blev lite trubbel... Jag fick inte kröka på ekonomernas place liksom. Dah. Men jag gick ut och kollade läget ändå på kåren. Det var stort! Stort stort stort! Fast jag kände mig jävligt dum. Där står jag med en gigantisk slips i kartong och en brandvarnare i ena handen...
...Well, jag fick ju massa uppmärksamhet  iaf...

Har föresten en skön kille i klassen som heter Igor. Haha, som Draculas buttler!!! Jag har fan inte hört att nån annan heter Igor asså. Nevertheless, han var alright.

Imorgon väntar gratis fika och skattjakt. Det blir nog bra... Och nu ska jag verkligen slänga mig i sängen. Jag skiter i att mitt hår är fullt utav mjöl (war damage från en utav tävlingarna) jag är bara ruskigt trött just nu.

The winner takes it all...
Genomsnittsåldern för en Porscheägare är 49 år och för en Harley Davidsonförare 52 år.

Kommentarer
Postat av: Hespero Di'walldo Gonzales

Låter jävligt roligt pontus! jag hajade inte vad det var som du skickade till mig genom mms...nu vet jag! och förresten så ska jag dra ner snittåldern på både Porsche och HD ;) bling!

2008-08-26 @ 20:33:52
Postat av: Pontus

Haha, lycka till hördu ;)

Postat av: Hespero Di'walldo Gonzales

cashes king ;)

2008-08-27 @ 16:32:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback