Om det blev mycket alkohol?

Ingen aning, jag kommer inte ihåg nåt.

Vi hade sittning igår dårå. Men vi började klockan halv 4. Då var det förfest. Klockan 6 var det sittning till 9, sen hade vi mellanfest på 'Bryggeriet' (ekonomernas plejs) och vid halv 12 gick vi ner till kåren. Det blev liksom succé, sen såg jag att det gick en buss ut till mitt lilla in-the-middle-of-nowhere ställe kvart över 2, jag blev helt salig!
För, av nån anledning så är det bara jag på hela bussen som går av då. Aldrig någonsin under hela min första vecka nu i Skövde så har någon annan än jag stigit på- & av bussen på Ökulls busshållplats.
Nevertheless, det var jävligt roligt igår :)

Jag vaknade klockan 8 idag. Helt stört, det är extremt ljust i mitt rum, jag ska försöka göra nån form utav anordning... Jag lider typ utav grav sömnbrist då den kära sängen jag har till förfogande påminner om ett cementblock från öststaterna.
Jaja, jag har mycket vaken tid, det är bra. Då upplever man mer, haha. Jag gjorde en "Johannes" runt 8, men det gav inget vidare resultat. Folk sover tydligen längre än till 8 efter en extrem utekväll. Fan ere här?

Det är matfestival i Skövde atm, och det råder full aktivitet i stan, det är tivoli och massor massor med tält med mat i. Jag ska ta mig inåt schtan för att undersöka saken senare med mitt nyfunna crew.
Jag hade egentligen tänkt att blogga runt 8, när jag vaknade. Men eh, det är ju som sagt, lite problem med internet, det lever sitt eget lilla liv här ute. Just nu sitter jag faktiskt på familjens dator. Man är väldgt ensam utan internet ska ni veta, jag känner mig stundtals som en digital emo, och det, mina vänner är inget man vill. Kanske blir det bättre om jag skär upp handlederna med hårddisken, vet vet...

Iallafall, dag lirar ju Arsenal-Newcastle så jag raggade ihop en liten krets igår. Jävligt konstig blandning av människor. Mer om det i nästa inlägg, jag måste borsta tänderna. Men det funkar, alla är trevligt och sköna.  Vi ska se matchen tänkte vi. Sen är det Singstarkväll och ja, levern får helt enkelt må bra en annan period i mitt liv.

Högaktningsfullt
Akademiker Sjögren

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback