Veckans hjärnmonster!

ska jag införa, det är fruktansvärt sarkastiskt och jag börjar med att plocka fram Hugo Chávez som skyller oroligheterna i Tibet på USA. http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=148&a=754358

Det finns frågor man aldrig får nåt svar på - men jag gör ett försök: Vad är det för fel på stenkastarvänstern och hur åtgärdar man det?
Måtte AstraZeneca uppfinna ett piller som motverkar idioti! Fast då skulle ju SMS-lån bolagen gå i konkurs... Hmm... Jag är ambivalent. Det kanske behövs idioter, ett samhälle skulle fan inte fungera om alla var stensmarta! Nå, iaf kan vänsterpartiet falla ur riksdagen utan att nån börjar gråta.

I Kalifornien krävs jaktlicens för att ladda en råttfälla.

Kommentarer
Postat av: Lindberg

Den där Chávez är lika förryckt som vanligt. Det är så att man hoppas att USA tar en omväg via Venezuela innan de ger sig på Iran. Tyvärr lär ingetdera bli verklighet med det stundande valet i åtanke och den höga sannolikheten att det blir en "demokrat" till president.

Det Venezuela behöver är en Pinochet. Punkt.

2008-04-10 @ 11:09:42
Postat av: Pontus

Haha, dom kan få kila förbi Danmark också tycker jag.
Pinochet, där har vi en riktig stekare ^^

Postat av: Lindberg

Med tanke på att Danmark numera är det land i världen med högst skattetryck gör väl det i och för sig motiverat för USA att intervenera.

Och ja, Pinochet är en riktig überstekare. Kolla bara denna bild:

http://hurryupharry.bloghouse.net/archives/Pinochet.jpg

2008-04-10 @ 12:45:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback