Klart jag kan ta kritik...

...Jag blir till & med glad när folk har synpunkter på det man gör, för det betyder att dom bryr sig :)
Däremot så måste det vara konstruktiv kritik.

Det var en riiiiktig - ursäkta språket - bitterfitta-gamling som ringde och pratade med en röst som om jag orsakat jordens undergång. Jag hade bara missat peta ner en liten, verkligen liten, petitess på några fakturor, något som tog 4-5 sekunder att ordna. Asså ARGH! Hon var så jäääävla dryg!
 
....Blah blah blah....
"Några av fakturorna är ofullständiga!"
"Jag vet, men det är ingen stor grej, jag ordnar det på några sekunder :) "
"Du förstår att, du måste skriva av allt på fakturan, förstår du? Det är väldigt viktigt. Det står inte bara där utan anledning serdu, jag kanske ska markera allt med en gul färg som ska med, det ska jag nog. Då kan du ju inte göra fel. jaja, men du, det är jag som gjort underlagen och allt jag skrivit ska med, förstår du?"

NÄÄÄÄÄ KAN DU TA DET PÅ SWAHILI OCKSÅ!? JAG LÄR MIG BÄTTRE OM FÖRELÄSAREN DANSAR OCH LIRAR BANJO, DO IT,  ANNARS GÖR JAG NOG FEL IGEN, MASSOR MED FEL!!!!!!!

Jag är alltid så jävla snäll i telefon. Hade jag upptäckt nedstående bild hade jag minsan frågat...

image837

...Om hon verkligen skulle ha tre L i Tillagningskök? Sicken jävla noob asså... haha "sicken" där har vi ett skönt uttryck. Borde användas oftare.

JAJA, tur att jag var på bra humör idag, annars vet jag nån som skulle ha blivit ofrivillig organdonator... mohihihihihiihhihihi......
Jaktpiloter får oftare döttrar än söner därför att X-kromosonerna (som ger flickor) i spermierna bättre tål den hårda påverkan av gravitationen än Y-kromosonerna (som ger pojkar).

Kommentarer
Postat av: Porre

Klaga inte, mitt jobb senaste tiden har gått ut på att ringa norrmän och be om koder... Och innan dom ger koden ska dom snacka massa ITsnack på Norska. ITsnack på norska går inte att förstå.

Postat av: Pontus

Norrmän är hurtiga ;D
...Norskor är iaf det bästa som finns!

2008-04-24 @ 00:02:09
URL: http://Pontmeisters.blogg.se
Postat av: Erlendanastasia

Hi, I have been here for several times now and thought to sign your guestbook. Very nice! Keep up the good work...

2008-10-24 @ 10:54:37
URL: http://erlendanastasia.myblog.es

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback