Synd att han inte knäppte allihopa... hehe

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article951126.ab

Alltså, en familj hade varit trakasserad i flera år av ett ungdomsgäng, men polisen gjorde inget. De hade till o med en "begåvningshandikappad" i familjen som gänget gav sig på. o i fredags så hade gänget hotat familjen till livet och kommit med påkar.

Så farshan gjorde det (i mina ögon) enda rätta: plockade fram hagelbrakarn och hade ihjäl en av dom och skadade en annan. Haha, jag ser snubben framför mig, med en tandpetare i munnen stödjandes mot sin högaffel: "lads, get the hell off mah property..." *BAAM-BARA-BADANG* he he he...

(Det bästa hade varit om han sågat av hagelbössan för mer spridning då hade han förmodligen träffat fler av dom.)

Helt sjukt egentligen, snubben som försvarar sin familj och avlägsnar nåra avskum från jordens yta får straff. Vart är världen påväg? ;D

image437
Wanna have a piece of me!? huh?!


Kommentarer
Postat av: Lindberg

Helt rätt! Fler borde ta saken i egna händer när rättigheter kränks.

2007-10-07 @ 11:13:53
Postat av: marina

Håller helt och hållet med dig i detta...!

2007-10-07 @ 18:00:30
Postat av: Gurra

Håller med, skitungar bör lära sig att man inte kan göra vad som helst...

Postat av: Pontus

Lindberg: Du är allt en vis man!
Marina: Det gör du helt rätt i, du verkar ha huvudet på skaft ;)
Gurra: mm... sossar också...

2007-10-07 @ 22:06:52
URL: http://Pontmeisters.blogg.se
Postat av: Kurt

ja haha visst är det kul när folk dödar varandra pontus.. jag menar, klart att en 15 åring som är beväpnad med något så livsfarligt och hotfullt som en påk och dessutom är så utsökt ond att han satt sin fot på någon annans tomt förtjänar att dö.
jo det var helt rätt gjort! han själv åker in i fängelse ett bra tag och lämnar en fattig familj med en invalid son bakom sig. och dessutom har han totalkraschat minst 1 familj utöver det. fan va kul :D:D:D:D:D
nån som förtjänar att dö är du

2007-10-08 @ 11:55:59
Postat av: Pontus

Kurt: Dom får helt enkelt skylla sig själva, dom kränkte familjen otaliga gånger. Det enda som är fel är att pistolmannen får nåt straff i huvudtaget, han är ju hjälten liksom. Nädu "Kurt" stick till skolan o skaffa dig moral.

2007-10-08 @ 12:57:03
URL: http://Pontmeisters.blogg.se
Postat av: Kurt

jag känner liksom att jag har lite bättre värderingar än dig och din "svart o vitt" moral. att du är så naiv så att du tror att varenda detalj aftonbladet skriver inte är vinklad kan jag ju inte göra nånting åt, men efter 3 år på ragnhild borde du väl åtmistone ha någonting innanför ditt missformade pannben?
visserligen kan polisen beskyllas för att de inte tagit några åtgärder, men eftersom det inte handlat om något annat än psykisk mobbning så kanske dråp känns lite obefogat..
nu bryr jag mig iofs inte så överdrivet mycket, men alltid kul att argumentera med en idiot.. intressant att se hur du trots dina illusioner om din egen intelligens är så efterbliven..
så seså, slå tillbaka med nån stört tråkig comeback som du känner dig tvungen att skriva för att inte tappa respekt hos allt patetiskt folk som inte läser denna blogg för dess tragiska komedi.
eller ta the highroad och knip käft för en gångs skull

2007-10-08 @ 13:35:49
Postat av: Pontus

Men du gosse, vem är du? och hur kan jag ha trampat dig på tårna? Upplys mig.

2007-10-08 @ 14:58:12
URL: http://Pontmeisters.blogg.se
Postat av: Lindberg

Alltid lika kul med dessa anonyma personer som i ett utfall av mindervärdeskomplex känner att de är nödgade att offentligt illustrera sitt komplex genom att kommentera Pontus blogg!

2007-10-08 @ 15:50:44
Postat av: Micce

Jadu Pontus, var än den där "anonyma idiot-magneten" är gömd på den här sidan bör du försöka göra dig av med den;)Ibland kan det vara stor humor att läsa deras kommentarer men på sistone har det varit lite väl ofta och lite väl otrevlig ton...

2007-10-08 @ 16:39:32
Postat av: Elias

Postat av: Gurra
Håller med, skitungar bör lära sig att man inte kan göra vad som helst...

2007-okt-07 @ 19:02
URL: http://gurrrrras.blogg.se

...så att dom lär sig... pssss man lär sig ingen om man dör. Det är du o britney spears som sagt något så genomtänkt, no more no less.
MVH Elias ehhe

2007-10-10 @ 12:33:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback