Välkommen till mina tankar.

Jamen tjenapåre din gamla fläskkotlett ^^

Känner mig oerhört lättad efter denna dag som bestått av samhällsinlämning, marknadsföringsprov och spanskaprov. DONE.

Måste tacka Cissi för hjälp med spanskan, hon är så sjukt underbar. Hon är omänskligt snäll hela tiden, jag får nästan dåligt samvete för att ta emot hjälp o jag har liksom erbjudit mig o bjuda henne på fika nåra gånger men det viftar hon bara bort ^^ shihi. Pusspåre, du är bäst :)

Jag i egenskap av bloggskrivare älskar ju då, förutom min mamma även kommentarer, alla bloggare tycker om kommentarer, det är lika självklart som att jorden är rund, månen vit och att Mona Sahlin behöver ett koppel.

Egentligen spelar det ingen roll vad det är för kommentarer, Calle har fattat det här med beröm iallfall :D

Charlie Säger:
Fan va rolig din blogg är ;D
Pontus, Säger:
Tack :D nåt särskilt du tänker på? ;)
Charlie Säger:
Neh allt bara... sitter här o garvar för mig själv..
suttit här i cirka 2 timmar o läst den istället för o göra samhälle

tihi, sånt gör mig glad. Även andra kommentarer är roliga o få, spana in den här ba: (kommenterade inlägget- "komplett mongo?")

Din svenska skulle få Strindbergs grav att bli plasma med den enorma rotationshastighet den skulle uppnå. Det gör ont i själen att se någon misshandla det svenska språket så fullkomligt som du gör. Skulle jag vara Sebastian skulle jag bara skratta åt det, vilket jag tror att han gör också. Du visar ju uppenbarligen inte att du nått högre än IG i Svenska, vilket snurrar till det i mitt huvud då du inte borde kunna gå här då egentligen. Sluta kasta stenar på andra när du sitter i glashuset och bara får folk att skratta åt det du skriver.
/Naturetta


(Egentligen borde jag inte lägga nån kraft på att sätta något emot denna stackars vattenskalle som förmodligen blivit släpad bakom en racer-bil när han var nyfödd, men jag tycker om o driva med betyelselösa små ting som hämtar luft där man teoretiskt och praktiskt sett inte borde kunna göra det, såe... ÄT:)

Hej Naturetta. (Kul försök till att vara rolig) Till o börja med vill jag klarlägga att jag absolut inte lägger någon kraft bakom rättstavning o dylikt, för jag har inte tid med det, (jag till skillnad från dig tycker inte om att leka med kottar och såna tidsfördriv, för jag har "urgent matters to attend to" hela tiden serru ;) . Sen finner jag det roande att du diskuterar mitt "IG" i svenska när du inte ens kan stava ditt namn korrekt. (Det kunde jag i ettan-i grundskolan dårå HAHA) Sen vill jag bara upplysa dig om att glaset i mitt glushus är utav  märkesglas, och det går inte sönder av några simpla stenar, däremot har jag aldrig prövat att kasta en naturetta igenom det med huvudet före, vill du vara först ut perhaps? ;)

Pusspåre (exklusive naturettor)


Kommentarer
Postat av: Micce

Haha, Pontus du kan ju inte vara omtyckt av alla;) Skulle jag vara du skulle jag vara glad att såna som naturettor inte gillar dig.

2007-05-16 @ 17:53:45
Postat av: Elias

Shoo... Du "naturettan"... Eftersom "naturetta" inte är ett "äkta" ord så borde det nog vara Natur-etta, inte sant? Hmm? Det kallas avstavning, I repeat a v s t a v n i n g.
Skulle jag vara Pontus skulle jag be Elias (me, myself and I) slå dig sönder och samman, tvinga läkaren att obducera din kropp precis som jag beklagligt nog tvingades obducera och sy ihop ditt slödder-aktiga språk.
Jag hoppas slippa se ditt drabbel och din felaktiga signatur i denna blogg i fortsättningen.
Tack på förhand.

Elias Kranz

2007-05-16 @ 18:34:14
Postat av: Charles

Din svenska skulle få Strindbergs grav att bli plasma med den enorma rotationshastighet den skulle uppnå. Det gör ont i själen att se någon misshandla det svenska språket så fullkomligt som du gör(bra första 2 meningar, congratulations, mannen). Skulle jag vara Sebastian skulle jag bara skratta åt det, vilket jag tror att han gör också(talspråk?). Du visar ju uppenbarligen inte att du nått högre än IG i Svenska(högre än IG?- kan väl knappast räknas som något man införskaffat?), vilket snurrar till det i mitt huvud då du inte borde kunna gå här då egentligen(, frågetecken..."egentligen" kan nog tolkas som en störande, om inte till och med förstörande del av denna felaktiga mening). Sluta kasta stenar på andra när du sitter i glashuset(bestämd form, kan du precisera? Exakt vilket glashus syftar du på, mitt ditt eller vems?) och bara får folk att skratta åt det du skriver(och här går det hela överstyr?ingen kommentar mer än att min senildementa ryggradslösa gammelmormor skulle ha uttryckt sig bättre).
/Naturetta
Youngling, din mamma borde ha gett dig en ordentlig lavett, på grund av ditt dåliga språk.(du kan få låna ett lexikon din lågutbildade drummel).
Lycka till Natur-ettan
/Charles

Postat av: Felicia

Jag måste faktiskt hålla med Charlie, din blogg är störtskön :D Bland de bättre faktiskt :)

2007-05-16 @ 22:19:38
URL: http://feelicia88.blogg.se
Postat av: Pontus

Micce: Nä, du har väl rätt, jag e ju fan bautasnäll mot alla hela tiden, o dom som inte tycker om mig förtjänar att (förutom tvångssteralieras) även få en rejäl pungspark alternativt bli överkörd av en ångvält - långsamt. (Men jag tycker om dig ^^ lugn, haha)
Elias: När prästkragarna blommar så ska jag ta o "elias får slå, elias får inte slå, elias får slå..."
Charles: He, fint besök så trevligt, lavetta han ba.
Felicia: Naaw :D söt du är, pusspåre ^^

2007-05-16 @ 23:54:31
URL: http://Pontmeisters.blogg.se
Postat av: Felicia

Jag har mina ljusa stunder :)

2007-05-17 @ 00:53:45
URL: http://feelicia88.blogg.se
Postat av: Kevmocal

Hello, This site is a brilliant idea!

2009-11-27 @ 09:51:00
URL: http://kevmocal.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback