Oh, vilken härlig da'

Sitter symboliskt nog och lyssnar på vår käre vän som försökte tackla ett tåg - ted gärdestad med "oh, vilken härlig da'"

fy fan vilken bra dag det har varit :D
verje fall om vi bortser från kalkyleringsprovet... efter provet fick jag en tanke: var jag dum som hade pluggat till provet eller var jag dum för att jag inte pluggade mera... hm. aja, min mami får väl skämmas för mig igen ^^  :D

Efter plugget stack jag ner till stan, traskade omkring med johanna. Hon hämtade sin balklänning, faktiskt ganska fin, rosa med lite mönster o sådärva. (men den hon hade när hon gick med mig förra balen var finare) he he he.

Sen så skulle johanna iväg, och lägligt så träffade jag Malle nilsson, en riktigt schöning de dära, jag köpte en yalla drickyougurt och hon köpte en mjukglass o där satt vi oss vid sibyllan o diskuterade ditt o datt... haha hon e ba för kul:
"asså, jag läser ju aldrig vad ni skriver på café, men häromdan läste jag 30 inlägg och jag blev helt galen på den där adam sam... så jag skrev ett inlägg"
"haha, förståeligt, jo jag såg den... den var bra :D (hon försökte uppfostra adam lite)"
"men egentligen ville jag skriva att att han borde fara åt helvete och bara försvinna! ...eller skära halsen av sig, jag blir galen!"

hahaha, så sjukt skön, vår egen Malin Nilsson ^^

Sen så tänkte jag åka hem, men då träffade jag anastasija och linnea så vi satte oss vid maren och jag kom till hilmen. låg med huvudet i knäet på annie och låg där o log mot solen som gav ett feting smile tillbaka... samtidigt som linnea och annie rufsade så där skönt i håret så man får rysningar, amagad I'm in heaven var min tanke...

...sen kom David.

;) haha, nej det var najs, sen träffa jag min homiegranne sofia på bussen, en riktig schöning de där asså, vi pratade om hur vi gjort bort oss på fyllan :D haha sjukt kul ^^

JAJA, fan, folk har ju träningsverk sen igår, jag är besviken på er, schelv har jag träningsverk i typ nackmuskeln (A) , vette fan hur det gått till egentligen... men aja. ikväll är det champions league final, synd att det är två B-lag som lirar finalen (liverpool-milan) nevertheless, så ska vi ner ett gäng o käka på O'learys och skrika lite... så det blir bra :)

Jag är fett sugen på o se Pirates of the blah blah - at worlds end, IMORN! hojta till om DU vill med vetja :)

Pusspåre du vackra läsare.

Kommentarer
Postat av: modejouren

Teddan ärbäst :D
Lev chict

Postat av: Pontus

Han är död ^^, hans musik är okej...
Lev shyst

2007-05-23 @ 18:31:27
URL: http://Pontmeisters.blogg.se
Postat av: Gurra

öh!
ska se pirates med nåra polare imorrn, häng me vetja!!!
såg dig på stan förresten!

2007-05-23 @ 20:52:55
URL: http://gurrrrras.blogg.se
Postat av: David

shiet... vaaaarför tycker inte du om mig?:'(
aja, ja e nog på pirates

2007-05-23 @ 23:19:36
URL: http://Davemeister.blogg.se
Postat av: Roggan

Sorg.....

2007-05-23 @ 23:37:49
Postat av: Pontus

Gurra: jao, I'm in
David: meh honey, jag ba skojja. ;) hojta till isf =)
Roggan: Du, jag vet hur det är o förlora en champions league final med 2-1... o det SUGER, men log iallfall efter två veckor... ;) lagom till studenten hörrö... haha

2007-05-24 @ 11:30:09
URL: http://Pontmeisters.blogg.se
Postat av: Roggan

Sorg....

2007-05-24 @ 21:28:59
Postat av: Kjartanmolly

Thank you for the resources. Keep up the good work!

2008-09-24 @ 10:54:28
URL: http://kjartanmolly.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback