Drömtolkare sökes

Mors mors. Idag är det dags att göra upp en liten planeringsplan rörande Finansiering & Kalkylering, det sista jag förmodligen pluggar riktigt hårt till innan friheten anländer med sin glans & sötma. (eller bakisstadium och arbetslöshet, allt beror på hur man ser det hela)

Men så är ju jag en jääävligt positiv prick - jag är hyvens.

När ni blir ledsna över att det regnar, då blir jag glad för att jag tänker på bonden som odlar majs o får god skörd så att popcornpriset minskar, som i sin tur gör att fler mysiga filmkvällar under hösten är möjliga till låga priser^^
När ni whinar om hur synd det är om snubbarna i Afghanistan, Iraq, Nordkorea, Kuba och dom där förbenade öststaterna tack vare vår lyx i väst. Ja, gott folk, då säger jag ASFALTERA danmark så balanserar vi till det hela lite granna. AH, GE MIG FREDSNOBELPRISET.

jaja. igår så var jag at Roggans place dårå in the heart of the brain, hajjarni!? Järna. wooooho. vi grillade o snackade om ditt o datt och kom fram till att: Niklas + Jesper + Micce + TV= dålig kombination (hähä)
Jag, Rickard och Lindbergan stack iväg hem o hyrde en film, innan dess så hade vi så utomordentligt tråkigt att vi följde efter en taxi nån kilometer. (det var ganska kul ett tag faktiskt, tyckte jag dårå) Vi såg Miami Vice föresten, den var skum.

Inatt har jag kommit ihåg 4 (!) drömmar, helt insane, två av dom var inte helt fel ^^ men två var mardrömmar =/
Å andra sidan föredrar jag mardrömmar, för då vaknar man ju "puh, vad tur" , är det en lyckodröm så vaknar man ju "äh, vafan"

Jag känner verkligen hur Du håller med mig, fan va sött!

Puss.

Kommentarer
Postat av: Malin

Haha, jag äger ett drömlexicon så jag kan tolka dina drömmar (fast svaren kommer ändå bli att du är sexuellt frustrerad, det är nästan bara det som boken antyder om alla drömmar) Haha.

Postat av: Pontus

haha, låt mig låna det :D

2007-05-22 @ 21:14:04
URL: http://Pontmeisters.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback