OBOY OBOY!!!

Goddagens du vackra läsare.

Gjorde dagens data-rutin, på med datorn, upp med tre internetsidor,
www.pontmeisters.blogg.se , www.aftonbladet.se och www.digitalblasphemy.com . Ja, det är där alla tar sina bakgrunder ifrån som Du vill ha.

O nu sitter jag här. fast besluten att göra så som Micce föreslagit, skriva ett brev till swebus... jag vet inte riktigt hur jag ska börja bara.
Det finns så många olika hälsningsfraser att man blir snurrig...tjena, hej, tjenixen,hejsan, heppåre, yoe hoe, hörni, du där, tjingeling you name it va. har kommit fram till att goddag låter mest seriöst. jag var inne ett tag på "Var hälsad" men det låter lite som medeltid.
för jag vill ju ha ett seriöst svar tillbaka och inte "HAAAAAAAHAHAHAHA LUSTIGKURRE DÄR"

jag ska asså skriva angånde "ej i trafik" läs nedan.

ska ta itu med det snart.

Aja, jag är så jävla sur på Den där Olsson i skrivande stund. vi satt på KC=Kommunist Cafét=Nova och lirade ett parti schack där jag satt o pulvriserade honom o dagdrömde om att bloggens rubrik skulle vara "The Rise And Fall Of Olsson" men vad gör det när Olsson hittar på regler... bah!

image66

Han försöker kapa min bonde när jag går fram med den två steg, rena rama nykvarnsreglerna tänkte jag. så jag kollade upp det nu, och se här paragraf 3.7 d) En bonde, som angriper en ruta som passeras av en av motståndares bönder, vilken har flyttats två rutor i ett drag från sin utgångsruta, kan slå motståndarens bonde som om denna bara hade flyttats en ruta. Detta slag kan bara göras som omedelbart svarsdrag på denna framryckning och kallas att slå 'en passant'.

Argh.

MEN, jag yrkar på paragraf 12.5 gällande spelarnas uppförande: Det är förbjudet att distrahera eller förarga motståndaren på vilket sätt det vara må. Detta inkluderar obefogade krav eller ständiga remianbud.

Hur befogat var det av dig att kräva mig tjänsten att köpa en cola åt dig under spelets gång? ingalunda. Consider yourself as GUILTY. You have the right to remain silent. Anything you say can and will be used against you in a court of law. You have the right to speak to an attorney, and to have an attorney present during any questioning. If you cannot afford a lawyer, one will be provided for you at government expense. (not)

2-0 Till mig, HURRA!

Kommentarer
Postat av: Lindberg

Fan, du borde ha vunnit. Skärp till dig nästa gång och vinn!

Dessutom tycker jag definitivt att du ska använda hälsningsfrasen "var hälsad" i ditt brev till Swebus.

2007-03-28 @ 17:19:56
Postat av: (Den där) Olsson

Hahahahaha, jag skulle snarare se det som om det står 2 - 0 till mig! Jag vann partiet och hade dessutom rätt i frågan om att jag fick ta din bonde som du så fint beskrev. Men jag måste medge att det var ett mycket spännande parti som kunde ha slutat hur som helst (vi spelade i över en timme). Nästa gång kanske? Ha det bäst/// Olsson

2007-03-28 @ 17:25:06
Postat av: Pontus

Lindberg: Ja vet, du påverkade mig att inte baxa hans torn. jag var ju påväg o masakrera tornet tills du började lägga dig i. ;)
ameh, då kommer dom ju verkligen ringa ett sjukhus, jag kan ju försöka framstå som lite halvnormal iallafall, då kanske dom svarar. "var hälsad" =bårhuset
Olsson: hehe... 1-1 då. Hur fan vet man sånna regler? btw så hitta jag massa mera regler om rockad and stuff. En kul regel är att man bara får flytta en pjäs med en hand, m.a.o det gäller att inte ha tunga pjäser ;) kul omgång thou. men nästa gång...proceed with caution.

Postat av: Micce

På Swebus bara! Låt dom stå till svars för den uppenbara kränkningen av dyslektiker.
Vad gäller schacken kan jag bara hålla med Jonas, synd att du inte vann mot cheating-Olsson. Ang. hur han kan såna där regler är väl svaret ganska enkelt han har helt enkelt inget liv därute i ödemarken;)
Sen att dom skulle tänka bårhuset om du skriver var hälsad är väl ändå att ta i, dom lär väl inte ha ihjäl dig bara för att du skriver var hälsad...

2007-03-28 @ 19:03:07
Postat av: Pontus

Micce: Unless you've noticed, bårhuset och krematoriet är inte samma sak ;) m.a.o man dör väl inte på bårhuset? ;)

2007-03-28 @ 23:06:39
URL: http://Pontmeisters.blogg.se
Postat av: Micce

Hehe nice try där Pontus att förvirra mig med ditt svar:P Men det gick inte. Bårhuset tar faktiskt hand om döda kroppar, krematoriet bränner upp dom.

2007-03-28 @ 23:17:56
Postat av: Pontus

Haha, okay, men när jag refererade till det sablans bårhuset så tänkte jag på ett sånt hus man går till om man vill lobotomera sig. Men helt seriöst, hur ofta hör du en normal människa säga "var hälsad"? :P

2007-03-28 @ 23:25:41
URL: http://Pontmeisters.blogg.se
Postat av: Roggan

Räknas Jonas som normal?

2007-03-29 @ 09:44:10
Postat av: Pontus

haha, en retorisk fråga I suppose... ;)

2007-03-29 @ 12:23:33
URL: http://Pontmeisters.blogg.se
Postat av: Lindberg

Vilket hemskt öde det måste vara att vara normal...

2007-03-29 @ 14:45:49
Postat av: Joopie

Really interesting site, thank my friends, have advised.

2010-09-06 @ 12:01:17
URL: http://www.joopie.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback