Sunny Beach - vilket...ehrm...paradis

Allas vår Pontus har alltså styrt sin kosa mot Bulgarien och Sunny Beach, varför han ombett mig, "Lindbergarn", att hålla ställningarna på denna eminenta blogg medan han själv schteker.

So be it!

Jag tänkte börja med en liten brief om just Sunny Beach:

Nu förefaller det som så att Expressen och Aftonbladet verkar samköra någon sorts hatkampanj mot Sunny Beach. Det är artiklar om hur svenska ungdomar
"hetsas till sex", 17-åriga danskar som bokstavligt talat super ihjäl sig, våldtäkter, svenskar som blir mördade på nattklubbar och nu senast att den dödliga legionellasmittan ("Dödssmittan" på expressenspråk) härjar i Sunny Beach-hotellens pooler. Om man skall tro Aftonblaskan och Expressen är sannolikheten att vår kära Pontus skall komma hem med livet i behåll ytterst marginell. Det faktum att unge herr Sjögren har Jonas Eriksson som resesällskap höjer inte direkt oddsen för överlevnad :P

Men vi skall vara optimister och istället för att tro Aftonblaskan och Expressen hoppas att Pontus och Jonas har det trevligt på sitt all inclusive-hotell (ja, spriten är också gratis!) och att de i sann schtekaranda sprutar rikligt med champagne på sig själva och sin omgivning istället för att "hetsas till sex", supa ihjäl sig, våldtas, bli mördade eller dö av "dödssmittan".

Äh, det var jobbigare än vad jag trodde att blogga, så jag nöjer mig för denna gång. Kanske fyller jag ut med ytterligare ett eller två blogginlägg till dess att CJP Sjögren kommer tillbaka.

Om vi har tur kanske vi också får ett livstecken från Pontmeistern själv under veckan.

Högaktningsfullt
Eder gästbloggare JH Lindberg

Kommentarer
Postat av: Roggan

skickade ett sms och frågade om han mådde bra, har inte fått något svar. dags att efterlysa? ;)

2007-07-19 @ 07:49:26
Postat av: rempan

äsch... bara bra om han inte kommer hem, då är fritt fram me lisa

2007-07-19 @ 10:48:19
Postat av: Roggan

haha Remi nu får du allt passa dig när du kommer hem;)

2007-07-19 @ 14:37:12
Postat av: Remi

Kul där David.
Full och spydig Pontus + full farlig Dansk = Död Pontus?

2007-07-19 @ 17:28:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback