Rond 3

Alo-ha.

Well, efter att ha supit tre dagar i rad och jobbat tre dagar i rad så är man allmänt seg. Igår tog jag det iof lugnt hos Calleponken, but still ^^ För att skåda fler underbara bilder av fredagens visit till dammkärr bör DU entra
Alexander Rosenbergs Eminenta blogg (med stort E).

Tryck på länken ovanför vetja. (efteru läst klart alltså ^^)
Nåväl. Nåra bilder från igår:


1. Emma (immiterar en sosse) och rockar loss...haha
2 & 3. Vi poserar järnet!

Nu till min ICA-ruta:

19 timmars arbete på tre dagar sliter inte bara på fyskiken, det psykiska lidandet alla efterblifna kunder åsmakar mig stör mig oerhört. Jag tänka guida in dig i mina tankar när jag sitter där i kassan som en Somalier; Ensam, hungrig och sugen på en granatkastare.
Tankar som forsas genom mitt söta lilla lockiga huvud:
(...Hur vore det om du bytte ut din Felix ketchupflaska mot nåra flaskor mjällschampo mr. Winter...)
(...Hon skulle verkligen se bättre ut med utsläppt hår...)
(...FÖR I HELVETE, Ring skansen och NASA, VAD är det här för nåt, egentligen?...)
(...åhnej, en aggresiv rullatorgamling som köper tändvätska...Lindexbranden kommer ju blekna i jämförelse...)
(...Haha, o yeah, 4 kg bananer och två paket tamponger...ere fest eller?...)
(...fan vad sur jag blir, du köper cigaretter med migrationskortet...genom att jag jobbar och betalar skatt så sponsrar jag din cigarettrök som kommer att blåsas i mitt fejs... jag lägger på några kronor...)
(...En till tjockis som köper godis över ett kilo på en tisdag...vart fan är världen påväg...?)
(...snälla snälla snälla...fråga inte efter kondomer då kommer jag skratta ihjäl mig, handla nu dina jävla tortillabröd och 30kronors deo och stick härifrån snabbt som satan innan jag kastar diskmedel på dig fy faan...)
(...fråga om mitt nummer...ser du inte hur jag ler din idiot...fråga nu då... nehe...stick då, du var ändå ful föresten...)
(...stackars stackars man...du e runt 50 bast o kommer o lämnar in pantkvitton och min klocka är dyrare än allt du har på kroppen...det är så att man har lust att ge röda korset burken till dig...)

Ja, det är så att man slår huvudet i myntapparaten alltså. Föresten fick jag reda på idag att alla som jobbar på Kringlan-huset ska på nån "ombyggnadsfest" i september med gratis sprit ^^ Lever jag när jag kommer hem från Bulgarien så ska jag supa ner mina arbetskamrater riktigt rejält... hehehe, jag ser det framför mig...Majsan 67 dansar på bardisken...O yeah... HAHA. Puss!


Kommentarer
Postat av: Alexfuckingsander

Hey dude! Verkar som du har det ganska roligt på jobbet iaf! Du får åtminstonde tänka, själv sitter jag och försöker slå rekord i antal cigg+kaffe jag kan dricka på den kvarten jag är där varje dag.. :P Dock så ska jag spana på den fräscha receptionisten imorgon ;) föfan halva inne redan!
Vi får ta en till dammkärrsfest någon gång! Nästa helg drar jag ner till gotland och helgen efter det är ju redan planerad!
Schpruuuuut å hej!
\ Prinsen af Bergsrundan

Postat av: Kung Carl Johan Pontus Schögren af Stativvägen 4

Ja, jävlar det var ju underbart. Mycket bra intiativ - ordning på dig ;) Men exakt, den helgen är under uppbyggnad med Champagne som grundstenar.

2007-07-16 @ 00:49:37
URL: http://Pontmeisters.blogg.se
Postat av: Roggan

Hej du!
Intresserad av Liverpool-Arsenal den 28:e oktober?
ciao

2007-07-16 @ 11:49:41
Postat av: Pontus

Går det på mindre än 3,5 lax så e jag lätt på. Vi drar med oss Alvin också, han är Liverpool-fan tyvärr. Men det gör ju att jag kan reta er bägge två o så kan ni deppa tillsammans efter att ARSENAL "tagit om hand" om leverpölen.

2007-07-16 @ 13:31:43
URL: http://Pontmeisters.blogg.se
Postat av: Roggan

verkar vara ordning på dend är Alvin, det lär ju behövas 2 för att släpa hem dig när du dränkt sorgen i sprit ;)

2007-07-16 @ 13:54:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback