Fuck Båstad! Vi har Dammkärr!!!

Alright, jag känner att jag i egenskap av samhällsupplysare och ICA-kassör måste upplysa dig om mina två senaste dagar.

Torsdag: En fet jävla misär. Satt i min morgonrock o käkade tomatsoppa vid datan halva dagen. Kvällen däremot blev succé! Det började med att jag plockade fram mina cooking-skills och tillverkade A lá Pontÿs Currykyckling de la lüx. Därefter välkomnade jag nåra lyckliga själar till mitt residens: Roggan, Jesper, Lindbergan, Ekan, Emelie, Felicia, Camilla och Gust-af. Gonzales, Alex boi, Charlie samt systrarna dammkärr tittade förbi en sväng också. :)
I korta drag:
Singstar
Trivial Persuit
Mycket vin- & champagnepimplande.

Vi ba' schteker.

Jag somnade halv 3 och gick upp 8 på morgonen...för det var jobb i 10 timmar : |

Fredag: Helt störd dag. Jag satt i den där satans kassan i 10 timmar i sträck efter bara 5 timmars sömn. Jag ville typ vända ut- och in på mig själv. (Jag ska berätta om de där sablans jävla kunderna senare)

Hur som helst så hade ju Alex boiii styrt upp världens partystuga i Dammkärr - ojojoj. (Jonas Lindberg är 18 år, hans bror är 24 - Jonas har aldrig frågat sin bror om han kan köpa ut åt honom, tur att jag har en viss övertalningsförmåga, det gick ju brilliant) Så vi fixade nåra flarror vin och jag stampade gasen i botten o racade till Dammkärr i Mordor.

Det spårade helt enkelt ur, som det mesta gör nu för tiden.


1. Dammkärrbrudar
2. Alex boiii efter gräsbrottning och en smula alkohol...
3. Det var bara början ^^

Ja, det hela urartade ju totalt, Lindbergan försvann några timmar, puts väck. Calleponken & Alex boi hällde sprit på varandra och rullade omkring i gräset. "Partygeneralen av dammkärr - en 67 årig gubbe var där aswell o var jävligt trevlig och en smula störd. Gonzales var bara mysigt glad och gick omkring o hade hyss för sig. haha.

Sällskapet där ute var: Jag, Alex, Calle, Lindbergan, Jeff, Gonzales - Jesper, tvillingarna dammkärr med vänner, (okej, jag är fruktansvärt dålig på namn, låt mig vara),  nån granne till Alex som jag trodde var typ 14, men han visade sig vara ja, vafan var det? 20 eller 22? Whatever. Vi var väl runt 12-14 pers iaf o jag hade kul ^^

Men det blev så jävla kallt. Så jag & Lindbergan vandrar hem till alex och lägger oss i en 1.40 säng där och allt var friiiid och fröjd. Tills jag vid en okänd tid senare blir väckt av Calle som ligger o TOK-snarkar brevid. Det lät verkligen som en katamaran som skulle ta sig ner för Ragnhildsborgsbacken. Vilket jävla ljud alltså, och inte fick man tyst på karln' heller, utan det var ett jäkla ståhej - hade jag haft en bandspelare så skulle jag spela in hans snarkningsljud och använda i skräckfilmer. Makabert.

Sen ligger det en klumpeduns på halva mig, vilket är Alex som ligger där o sover som törnrosa. Inte nog med det, så hade den ena tvillingen av dammkärr lagt sig emellan mig o Lindbergan. vilket jävla sätt alltså.

Scenarion från natten: Jag vaknar o känner att det är varmt vid rumpan, så jag ba: "nä, vad i helve.." så ere Alexander Rosenberg som ligger med sitt huvud på min rumpa. Mums.

04:53: Ovanstående gärningsman tar min mobil och skriver ett SMS med en väldigt porrig inriktning till Andrea, min mamma, och min mormor o morfar. ...Jag ser verkligen fram tills det är pay-back-time. Det där var bara lågt... haha

Efter att Alex med hjälp av kroppsvärme från mig och Calle sjunkit in emellan oss så låg vi packade som sardiner. Jag hamnade i nån slags jävla position där jag låg på sidan och var ihoppressad som en gris. Inte nog med det så la sig det där förbaskade sötpuckot Malin sig på sidan och hade sin rumpa åt mitt håll. Så där låg jag, försökte meditera och tänka på massa osexiga saker som datorskärmar, panflöjtsindianer och tandkräm. Jag kunde inte sova, låg o lyssnade på Calles snarkande, tittade på Lindbergans robot-sov-face medan Alex låg o tog på min rumpa. Kan det bli bättre? ^^

Fy fan. Sov väl 1½ timme kanske ^^ för att sen ta bilen till jobbet, jobba 5 timmar och NU är jag här och redo för rond 3 hemma hos Calle. Och ja, jag ska jobba imorn också.

Vad gör man inte för att utnyttja livet till max? ;)

Kommentarer
Postat av: charlie

schyssta bilder du lagt upp pontus, säger bara en sak: akta ryggen när du sover, för då jävlar blire en golden shower! grrr

2007-07-15 @ 15:52:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback