tiden flyter

Idag har jag kommit på hur fruktansvärt bra tiden är. den bara flyter på utan hinder. vare sig man har roliga eller tråkiga saker framför en, så passarar man dem likt vatten flyter i en stillsam fors, denna fors är konstant och det är upp till en själv hurvida man vill spendera sin tid under resans gång, forsen tar ingen notis om världen omkring, den har samma flyt oavbrutet och vi vrider oss runt den som ett hjul snurrar kring sin egen axel.

FEM av sex delar är avklarade, och nu är det bara en liten pusselbit kvar som skall läggas. och även om det känns förjävligt tråkigt just nu med bland annat, marknadsföring, matematik, historia, samhälle och lite mysig svenska som bara väntar på att få köra en kniv i ögat på en, så kommer man faktiskt att flyta förbi dessa eländiga provdagar och inlämningar så småningom, vare sig man vill eller inte. tiden flyter.



tiden flyter
Tiden flyter.

Kommentarer
Postat av: Micce

Filosofiskt Poppe, filosofiskt. Djup tanke;)

2007-01-07 @ 18:22:56
Postat av: Anonym

Man, that is so deep...

2007-01-07 @ 19:21:06
Postat av: Roggan

Den är lurig den där forsen.... trots att man vet att den håller samma hastighet hela tiden så känns det banne mig inte så, som idag t.e.x skulle sätta mig Samhällsskiten tog boken och skulle sätta mig i köket för att läsa, på väg till köket går jag förbi vardagsrummet där sitter syrran och kollar på Sagan Om Konungens Återkomst. Ja ni förstår själva vad som händer och helt plötsligt har det gått två timmar! nu sitter jag och försöker plugga igen och då säger jag till mig själv läs en timme sen är du fri för idag och hur långt har det gått när jag kollar på klockan? jo 14 minuter och det känns banne mig som längre än de två timmar jag spenderade framför tv:n :(

2007-01-07 @ 21:01:54
Postat av: Jacobagnete

Great page I will be a return visitor!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback