Nattvarden...

Den unge prästen var så nervös inför sin första nattvard så han kunde inte ens prata ordentligt. Inför sin andra nattvard söndagen därpå berättade den äldre ärkebiskopen hur man kunde göra för att slappna av lite. Han föreslog följande: Nästa gång, ta ett par droppar fernet branca i ett vattenglas och drick det. Du kommer genast att märka hur avslappnad du blir.

Söndagen därpå gjorde prästen som han hade blivit tillrådd och kände genast hur avslappnad han blev. Nattvarden flöt på fint och han stammade inte alls. Efter nattvarden hittade prästen ett brev från Ärkebiskopen på sitt rum. Käre fader, nästa gång ska ni lägga ett par droppar fernet branca i ett vattenglas, inte ett par droppar vatten i ett fernetglas. Jag tänkte berätta om några fel jag lade märke till, så att de inte upprepas nästa söndag:

Den lilla skålen bredvid altaret är inte en toalett. Försök att undvika att luta er mot statyn som föreställer jungfru Maria och speciellt att krama henne och känna henne på brösten. Budorden är 10, inte 12. Lärjungarna var däremot 12, inte sju. Och ingen av dem var dvärg.

Vi hänvisar inte till vår herre Jesus Kristus som "jonas lindberg and the boys". Vi hänvisar inte heller till Judas som en "jävla skvallertacka". Bin Laden hade ingenting med Jesu död att göra. Syndarna hamnar i helvetet, inte mellan lenin & stalin (även fast det var nära). Fader vår skall läsas mot himlen, inte genom att göra vågen. Den typen som satt i hörnet på altaret som ni hänvisade till som "bögen" och "mögelkäftad transvestit", var jag.

Jag hoppas att dessa saker skall rättas till tills nästa nattvard.


HAAAAAAAAAHAHAHAHAHA, HUMOR HUMOR.
akej, akej, den härå:

I en tågcupé satt en kommunist, en tjeckisk man, en yngre och en äldre dam.
När tåget körde genom en lång tunnel blev det alldeles svart. Plötsligt hörde man ett smack och sedan ett pang. När tåget hade kört ut ur tunneln hade kommunisten en blåtira.
Den äldre damen tänkte:
Vilken fräck kommunist som kysste den unga damen, bra av henne att slå till honom.
Den yngre damen tänkte:
Hur kunde den där kommunisten hoppa på den där damen, härligt att hon slog till honom. 
Kommunisten tänkte:
Smart drag av den där tjecken, kyssa den unga damen och låta mig få slaget.
Den tjeckiska mannen tänkte:
Vilken bra idé, kyssa mig själv på handen och slå till kommunisten.

haha^^

Kommentarer
Postat av: cissi

På flyget:
Piloten hade precis sagt allt han hade att säga om planet till passagerarna, och fortsatte sedan att prata med sin andrepilot. Olyckligt nog glömde han bort att stänga av mikrofonen.
- Fan, nu skulle det sitta fint med en avsugning och en kopp kaffe!
En flygvärdinna bestämmer sig för att springa fram till fören och säga till piloten att han glömt stänga av micen. Medans hon springer hörs plötsligt en mening från en av passagerarna:
- Stumpan, glöm inte kaffet!

Postat av: cecilia

Men... Hur känner man igen en kommunist?

2007-02-23 @ 10:56:29
URL: http://detbrinner.bilddagboken.se
Postat av: Pontus

det framgick inte i historien men han hade en fet tatuering av stalin i fejjan, och skrek att han ville att alla ska ha det lika dåligt ;)
hehe...

2007-02-23 @ 14:13:14
URL: http://pontmeisters.blogg.se
Postat av: Idarkajsa

I kinda like it. Thanks!

2008-11-10 @ 13:48:11
URL: http://idarkajsa.20six.nl

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback