Klockrent.

Mercedesägaren kom tillbaks med fem kompisar
En bilägare i Örebro tyckte inte att bilen blev ren efter en tvätt. Då hämtade bilägaren fem kompisar och attackerade bilvårdsanläggningens personal.

   Fyra personer fick köras till sjukhus efter ett större bråk på en bilvårdsanläggning i Örebro på torsdagskvällen.
  En Mercedesägare blev så missnöjd med biltvätten att ägaren och kompisar attackerade personalen på biltvätten, säger polisen i Örebro. I slagsmålet har tillhyggen använts, bland annat en kniv och en hammare.
  – Ingen har livshotande skador eller var medvetslös. De har fått en del jack och blessyrer som de behöver få omsedda, säger Anders Wallin, vakthavande befäl vid polisen i Örebro län, till TT.
  Några personer är inte gripna. Men efter slagsmålet som omfattade minst tio personer kom bilägaren och dess vänner till polisen för att göra en anmälan.
  Polisen ska nu utreda bråket för att fastställa vem som gjort vad.
  Sex personer, som alla vill polisanmäla någon annan för brott, satt på kvällen på polishuset i Örebro



har man gjort ett jävligt kasst arbete och förväntar sig att få kapital för det så ska man fan ta o göra det bra annars är det lika bra o hämta polarna o visa vem som bestämmer, hahhHHAHAHAAAAAAAHAHAH.


...jag var ironisk.


det har liksom kommit till min kännedom att man behöver uttala sig demostrativt efteråt att man är ironisk annars finns det snubbar som tror att man är fullt seriös, och JA det stör mig, hälften av alla skämt i världen bygger ju på nån slags ironi.

btw, vid 12 års ålder lär man sig ironi.


Kommentarer
Postat av: Leanderagathe

Hi, I just wanted to say that I really like your site!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback