Time's ticking...

Sitter här och bara njuter. solen skiner och Ragnhildettorna är långt borta i ungern, det är bara o hoppas på att tåget spårar ur nåra gånger på tillbakavägen.... Nej, men helt ärligt, efter att de gått en vecka i skolan så längtade jag efter den här veckan, veckan då dom skulle resa iväg nånstans. Och det har varit så jävla skönt i skolan, amagad!

men men, nothing lasts forever liksom. Var på KC=Kommunist cafét=Nova i luna (Jag måste ju göra förkortningen känd hos alla här så att jag i fortsättningen kan skriva 'KC' så att ni hajjar, hajjaru?) idag o spöade Micce på schack, det var najs.

Surfade runt lite på youtube och kom på nåt vis till ett klipp från Mulan.
 

Helt klart en underskattad film de dära. Såg den minst 40 gånger när jag var liten. Såg den med calleponken på bio föresten. shihi.

Kommentarer
Postat av: Malin

KC, lol, deras blåbärspaj är äcklig. Snubben som jobbar där är ännu äckligare och dom har bara jävla kommunistböcker där. BAH.

2007-04-02 @ 19:59:42
Postat av: Pontus

Hey! blåbärspajjen som dom hade där (frågade efter den idag, den var ute ur sortimentet :| )är så ba bäst. kommunistböcker är jääävligt bra på att ge värme i brasan, de fakto att okunskap försvinner från världen gör brasan desto varmare ;)

Postat av: Lindberg

Jasså, Ponsjo ägnar sig åt bokbål som en annan hitler jugend. Att bränna böcker är ocivilicerat. Därför kan kommunistböcker med fördel användas i avskräckande syften. Annars fungerar de även bra som toalettpapper.

2007-04-03 @ 15:48:09
Postat av: Pontus

Lindberg: Ser bestämt ut som Führern här har en smula dubbelmoral, hm? ;)

2007-04-03 @ 18:49:25
URL: http://Pontmeisters.blogg.se
Postat av: jossan

Du ljuger, du saknade oss egentligen! Kan rapportera att naturettorna bildat ännu flera par! varning för nördhångel i skolan på torsdag!!!

2007-04-04 @ 17:50:13
URL: http://elakheter.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback