Mors på er.

Haft en tung dag i skolan idag, saknade Olsson, han var väl o skar kebab... ska inte avslöjja hans affärsplaner så vi slutar där. 

Var o tränade just och sen när jag skulle duscha så hade jag glömt schampo, så typiskt. Men som tur är så stog det e tjock hårig syrian som gjorde reklam för McDonalds med sina ögonbryn. Så jag traskade fram till han o fråga om jag kunde få lite av hans schampo. ...jag vet inte om jag borde gjort det.

Well, jag fick ju schampo, men jag läste på flaskan o då stog det mild behandling blah blah, o sen massa hundratals olika örter o grejjer. Så jag funderar på om mitt hår blir lite scary ikväll... jag skyller på schampot om jag inte träffar nåra söta tjejer på skivan tonight. ^^

Månen och jupiter ligger inte i rätt position för ännu en dusch ikväll därför tänker jag strunta i om jag går omkring och lutkar te.

Föresten har det kommit till min kännedom att folk där ute inte visste vem Anders Borg var. C'mon? Jag frågade till o med ett gäng i tvåan på Ragnhild, "Ni vet väl vem Anders Borg är?"
...lång tystnad, en säger "ja" resten visste inte. amagad!

Det finns några människor man måste veta om, dessa är: Ingvar Kamprad, Anders Borg, Astrid Lindgren, Pontus Sjögren, Helge Skoog (tog bort systrarna Graaf på Davids begäran, han visste inte vilka det var), Fredrik Ljungberg och Leif loket Olsson. Annars är ju nåt fel. Aja, ska ta o säga åt Gremi o kamma sig så att han kan entra mitt residens ;)

Herrå, btw, visst var filmen nedanför urbota kul? :D

Kommentarer
Postat av: Olsson

Jag fick inte jobbet på Telge ******, bara så att du vet. Jag är faktiskt sjuk och kommer inte komma till skolan imorgon heller :(

2007-04-19 @ 19:12:15
Postat av: magdalena

men hallå. du kan ju inte ta bort systrarna graaf???!!

2007-04-19 @ 22:43:26
Postat av: Åsa

O du som inte ens visste vem Meatloaf va. amagaad :P haha

Postat av: Pontus

Olsson: ah, synd =(, inte för att du missa nåt idag egentligen... halv klassen var borta o resten som var där var typ smått berusade allesammans... haha
Mäggie: I just did ;)
Åsa: Ha, jag visste visst vem det var!

2007-04-20 @ 18:52:40
URL: http://Pontmeisters.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback