AAAARRRRGHHHHH!!!!!


I vanliga fall så är jag en ganska behärskad man med glimten i ögat.

Det finns två saker som har en tendens att få mig... ur gängorna ^^

1. alkohol
2. fotboll

idag var det arsenal-chelsea, en match som chelsea egentligen borde vinna eftersom det är ganska många skadade i arsenal.
Jag blir retarded när jag ser arsenal spela, min puls höjjs, och eftersom man konstant sitter o spänner sig, hoppar, rullar, slår kullebyttor i soffan så är man ganska svettig efter 30 minuter och inte fan blir det bättre.
i början på andra halvlek hör jag att nån dåre skriker allt möjligt ur min mun såsom;
"DÖÖ, DIN JÄVLA BRUN-UTAN-SOL FILMARE!"
"FRISPARK!? Arsenal-spelaren höll ju på att penetreras av det där gröt-skinnets sylvassa sobbar, OCH SÅ FÅR DOM FRISPARK!?, jag dööööör"
"Jävla domare, han måste va kommunist, såsom han förstör för alla"
"Hihihihihihi, occch så rullar vi några extra varv va? hoppas det gjorde riktigt, riktigt ont"
"VAD ÄR DET MED DOMAREN?! VILKET KOMPLETT KARTONGKRANIUM, HANS BLINDA MAMMA SER JU BÄTTRE"

sådana meningar duggar tätt och min käre far försöker ha vackra vett-o-etikett lektioner under matchens gång, men de hjälper föga... ;)
och om 13 dagar står jag och Alvin the icelander där, på emirates stadium, live, o skriker bland likasinnade.

arsenal gjorde första målet, men sen kom de dära fuskarna (vars hela lag kostade lika mycket såsom SEX av arsenals) och gör 1-1 vilket blev matchens slutresultat... bah.

YÄYÄ, igår var det ICA personalfest, en mycket intressant tillställning då de redan klockan 22:00 slutade servera alkohol till våra bord för att "vi kunde inte behärska den" ....trams.
själv gick jag till baren o tog mer sprit, och kvittona gav jag till bossen sen, vilket var okej ^^

såe... eftersom det var gratis, så var jag ju tvungen o smaka allt dyrt som man inte skulle köpa för egna pengar. jag lyckades få i mig 9 drinkar av alla möjliga slag varav den dyraste kostade 290 spänn... och den var riktigt god ^^, och sen blev det 2 stora cider, en öl och en jäger, mums filibabba.
passade på o rocka loss totalt med min kvinnliga arbetgivare på dansgolvet, och butikschefens dancing-skills kan nog världen klara sig utan (såg ut som ett breakdansande troll).  

halv ett kilade jag o ica jesper vidare till 360, som var sådär måttligt fullt av fjortisar och sånt pack som inte borde få gå ut. (vad är det för mening med o spotta omkring sig och slåss, egentligen? när man dessutom kan ha så mycket roligare med en blick o en schön förolämpning), men det var väl okej.

vid 3 tog det slut o jag o jesper fixa en taxi hem som ICA betalade ^^, men vår taxi chaffis; pär, var fett retarded. först ville han ha betalt i förskott och sen så var han så sjukt paranoid o misstänksam hela tiden. men det funkade o vi rullade vidare mot södertälje och bronxeng. jag satt o bedröva han med massa fyllesnack o fråga han allting från hur många som spytt i hans bil till hans syn på kommunism och gud. vid slutet av resans gång hade jag påverkat han så mycket med mitt skitsnack att han började säga saker som jag satt o sa hela tiden.
"jadu Pontus, ser du schöningen där framme?"
"aarå?"
"vad tror du, är han en nersolkad öststatare?
"aarå, kolla hur han går. helt utan värdighet."
"mm, helt EB (efterbliven)"
"tsa, correcto, ett kartongkranum i allra högsta grad"
*tutar högt*
"mm, man ser nästan på blicken att den där snubben är retarded."

en riktig schöning den där taxi snubben.

HERRÅ, Puss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback